Інтернет-центру-10 років!

2015-01-29

«Інтернет - центру 10 років. Як на людське життя – це дитячий вік. В такому віці діти дуже чекають цього дня та подарунків, які їх очікують. З Інтернет-центром по іншому. За 10 років інформаційні технології проходять такий шлях у своєму розвитку, що їх з дитячим віком не порівняєш. Навіть простий користувач це зауважує, не говорячи про інженерних працівників» - такими словами розпочала свято зав. відділом обслуговування Світлана Юріївна Головацька.

З ювілеєм вітали начальник відділу культури Кузів М.Р., викладач бібліотечного відділу ТВУК Федчишин Л.О., постійні друзі бібліотеки, бібліотекарі-філій. Працівники бібліотеки пригощали гостей гарячою кавою, чаєм та солодощами.

На святі звучали пісні дітей центру позашкільної роботи дітей та юнацтва. Автори, що друкували перші книжечки в нашому Інтернет-центрі - читали свої вірші. Не обійшлося і без сюрпризів. Працівники бібліотеки та студентки ТВУК режисерського відділу продемонстрували кумедні сценки. Було тепло і затишно у дружньому колі згадувати про відкриття та роки роботи Інтерент - центру.


/Files/images/nternet_-tsentru-10/2.JPG/Files/images/nternet_-tsentru-10/4.JPG/Files/images/nternet_-tsentru-10/3.JPG/Files/images/nternet_-tsentru-10/5.JPG/Files/images/nternet_-tsentru-10/7.JPG/Files/images/nternet_-tsentru-10/8.JPG/Files/images/nternet_-tsentru-10/13.JPG/Files/images/nternet_-tsentru-10/12.JPG/Files/images/nternet_-tsentru-10/9.JPG/Files/images/nternet_-tsentru-10/10.JPG/Files/images/nternet_-tsentru-10/13.JPG/Files/images/nternet_-tsentru-10/14.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi